Skip to main content
search

Yazılım test sektörünün ülkemizdeki gelişimine katkı sağlamak için düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz TestTalks etkinliklerimizin 16.’sını Yıldız Teknik Üniversitesi, Teknopark ev sahipliğinde Test Otomasyonu konusunda gerçekleştirdik.

“Sürdürülebilir Test Otomasyonu: Konseptler, Örnekler”

Teknopark içinden ve dışından oldukça yoğun bir katılımın yaşandığı “Sürdürülebilir Test Otomasyonu: Konseptler, Örnekler” başlıklı etkinlikte ekibimizin Teknoloji Danışmanlarından Berk Dülger ve Test Otomasyon Mühendislerinden Kamuran Akçay birer sunum gerçekleştirdiler.

Değişen müşteri istekleri, yüksek zaman baskısı, teknik borç, kaynak kısıtları gibi sorunlar karşısında “Sürdürülebilir Test Otomasyonu”nu sağlamak için Keytorc’un uyguladığı yaklaşımlara ilişkin değerli ipuçlarını aktaran Berk Dülger’in akabinde verilen kısa kahve molasının ardından etkinlik devam etti.

Ara sonrası sahne alan Kamuran Akçay, Keytorc tarafından yürütülmekte olan Borusan Otomotiv projesinde test otomasyon konularını nasıl ele aldıklarından, hangi yaklaşım ve araçları benimsediklerinden bahsetti. Ayrıca sunumunda doğrudan Ranorex aracının kullanıldığı bir bölüme de yer vererek doğrudan bazı case’lerin otomasyon demosunu gerçekleştirdi.

Nazik davetleri için Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’a teşekkürlerimizi sunarız.

 

Close Menu