Skip to main content
search

Keytorc, yazılım testi alanının Oscar ödülleri olarak görülen 2017 Avrupa Yazılım Testi Ödülleri’nde finalist oldu. Avrupa Yazılım Ödülleri’ne Türkiye’den katılan ilk şirket olan Keytorc aynı zamanda, etkinlikte üç kez arka arkaya finalist olma başarısını gösteren de ilk Türk şirketi.

Yazılım testi danışmanlık hizmetleri sunan Keytorc, İngiltere merkezli The European Software Testing Awards 2017’de finalist olma başarısını gösterdi. Böylece bu önemli organizasyonda 2015, 2016 ve 2017 yıllarında olmak üzere üç yıl arka arkaya finale kalan ilk Türk şirketi olarak önemli bir başarıya imza atmış oldu. Keytorc, 21 Kasım’da gerçekleştirilecek ödül töreninde ‘En İyi Test Otomasyon Projesi (Non-functional)’ kategorisinde birincilik için yarışacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Keytorc Yönetici Ortağı Koray Yitmen, “Zorlu eleme sürecini geride bırakıp geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yıl da finalist olduğumuz için mutluyuz. Alanının en prestijli yayınlarından Test Magazine’in düzenlediği Avrupa Yazılım Ödülleri, test kavramını önemli bir yazılım mühendisliği disiplini olarak değerlendiriyor. Bu da Keytorc olarak bizim vizyonumuzla örtüşüyor. Dolayısıyla bu organizasyonun bir parçası olmayı önemsiyoruz. Türkiye’den katılan ilk şirket olmamız da bunun önemli bir göstergesi. Katılımlarımızla diğer Türk şirketleri için de önemli bir yol açtığımızı görüyoruz. Bu, ülkemizin test konusundaki başarısını dünyaya anlatmamız açısından çok değerli bir adım. Ülkemiz, yazılım testi ve test otomasyonu gibi konularda global aktörlerle rekabet edebilecek seviyede. Bu yıl finalistler içinde Türkiye’den birçok şirketin olması da çok sevindirici” dedi.  

Yazılım testi alanında Türkiye’de ve içinde bulunduğumuz bölgede öncü marka olarak, sektörün büyüme ve gelişmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ve tebriklerimizi sunarız.

European Software Testing Awards ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.softwaretestingawards.com

Close Menu