Skip to main content
search

Kasım ayında düzenlenen Software Testing World Cup’a Türkiye’den katılan tek şirket olan Keytorc; dünya çapında toplamda 300’den fazla katılımın gerçekleştiği, iki saat süren online yarışmada en iyi 20 şirket arasına girdi.

Kullanıma sunulmak üzere olan bir seyahat/rezervasyon mobil uygulamasının STWC komitesi tarafından paylaşılması ile birlikte tüm dünyada aynı anda başlayan ve 2 saat süren yarışmada; uygulama iOS ve Android platformlarında teste tabi tutuldu.

Yarışma süresince Keytorc, toplamda 30’un üzerinde fonksiyonel, kullanılabilirlik ve performans hatasını raporlamayı başardı. Paralelde ise hem test otomasyonu hem de cloud üzerinden performans testleri konusunda incelemeler yapıldı ve manual koşumlar desteklendi. Kısa sürede ekiplerin manual test yetkinliği yanında teknik test becerilerinin de ölçüldüğü oldukça çekişmeli geçen yarışmada Keytorc, dünya çapındaki birçok önemli kuruluşu geride bırakmayı başardı.

Etkinliğin henüz belli olmayan nihai kazananı ise STWC komitesi tarafından önümüzdeki haftalar içinde resmi olarak duyurulacak.

 

Close Menu