Skip to main content
search

Keytorc tarafından düzenlenen, Türkiye’nin İlk Uluslararası Test Otomasyon Hackathon’u olan TestHackathon 9 Ekim tarihinde gerçekleşti. 9 takımın kıyasıya mücadele ettiği etkinliğin galibi Turkcell’den katılan Game of Tests takımı olurken, ikinciliği Yapı Kredi’den Automatron takımı, üçüncülüğü ise Trendyol’dan Kargo Bedava takımı elde etti.

7 ülkeden 118 takımın başvuruda bulunduğu etkinliğin finali Habita’da gerçekleşti. Finale kalan 9 takım, kendilerine verilen test senaryosuna uygun düşecek biçimde test otomasyon becerilerini sergiledi. İlk üçe giren takımlara yazılım test ve kalitesiyle ilgili kitapların yanı sıra, birinciliği elde eden takımın üyelerine 16 Nisan 2019’da gerçekleşecek olan TestIstanbul bileti hediye edildi.

Uzun saatler süren TestHackathon mücadelesinin ardından jüri heyetine sunumlarını yapan takımlar arasında heyecanlı bir bekleyiş yaşandı. Sunumların ardından gerçekleşen TestTalks’ta ise, TestHackathon kazananlarına ödülleri takdim edildi ve test trendleri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Etkinlik fotoğraflarını görüntülemek ve kazanan takımlar hakkında bilgi almak için TestHackathon web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Close Menu