Skip to main content
search

Keytorc, dünyaca ünlü yatırım danışmanlığı platformu Mergermarket’ın Türkiye’de takip edilmesi gereken şirketler (Companies to Follow) başlığı altında yayınladığı raporda en etkili ve yatırım yapılabilir 10 şirket arasına girdi.

Kurulduğu 2000 yılından itibaren Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik genelinde 67 ülkede temsilciliği ve araştırma ekipleri bulunan Mergermarket, dünyanın dört bir yanında üyesi olan 200 binin üzerinde yatırımcı için uluslararası platformlarda bilgi avantajı yaratma ve potansiyeli yüksek şirketleri belirleme konusunda hizmet veren uluslararası bir grup olarak göze çarpıyor.

Mergermarket’ın, kurumların uluslararası platformlardaki görünürlüğü, yıllık ve uzun dönem büyüme oranları, hizmet kalitesi ve bulunduğu sektördeki pozisyon ve saygınlığı gibi kriterler ışığında oluşturduğu bu liste belirli periyotlarla yayınlanıyor.

Türkiye’nin en köklü ve yüksek iş hacmi olan kurumları arasında yer almasını, Keytorc’un globalleşme konusundaki vizyonunun önemli bir yansıması olarak değerlendiriyoruz. Önümüzdeki süreçte yazılım test alanında uluslararası platformlarda ülkemizi farklı başarılarla temsil etmek ümidiyle…

Keytorc

Close Menu